Kroatien

Följande resebyråer har resor till Kroatien.

Apollo

Att resa till Kroatien blir mer populärt för varje år och det är verkligen ett resmål som är lätt att förälska sig i. Landet har det mesta man kan önska sig för en innehållsrik och samtidigt avkopplande semester. Här finns kristallklart vatten, intressanta sevärdheter, god mat och en vänlig, gästfri befolkning. Dessutom är Kroatien mycket prisvärt!

Ving

Boka resan till Kroatien hos Ving. Välj mellan fyra olika resmål, komplett med flyg, transfer, hotell och service på plats. Ving erbjuder fyra olika resmål i Kroatien, vid kusten nära den vackra gamla staden Split. Bo ute på öarna eller på fastlandet, eller kombinera dem med en vecka på varje. Här kan du boka både små familjdrivna hotell eller större och lyxigare anläggningar.

Kroatienspecialisten

På Kroatienspecialisten.se hittar du det bredaste utbudet av resor till Kroatien. Välj bland de populära destinationer på Makarska Riviera samt öarna Brac och Hvar. Paketresor med flyg och boende, kryssningar, rundresor, kombinationsresor, grupp och konferens resor eller endast flyg.

Solresor

Njut av semester vid en av Medelhavets semesterpärlor. Kroatien sägs ha ett av Europas vackraste kustlandskap. Det är den fantastiska skärgården, det kristallklara vattnet, det behagliga medelhavsklimatet och mängder av sevärdheter som gör Kroatien till en av Medelhavets absoluta semesterpärlor.

Resguider

Hvarkroatien.se

Hvar är en av alla öar i Kroatiens skärgård som man når med färja från Split på fastlandet. Många öar i Medelhavet är pittoreska men enkla. Hvar är en galet vacker ö, men här är levnadsstandarden god. I Hvar stad trängs fina segelbåtar i gästhamnen under högsäsong.