Kina

Följande resebyråer har resor till Kina.

Kinaresor

Vi presenterar Sveriges största och mest innehållsrika Kinaprogram. Ingen annan svensk eller nordisk arrangör erbjuder ett så innehållsrikt och mångsidigt Kinaprogram. I programmet ingår även resor till Kinas grannländer - Vietnam, Kambodja, Laos, Burma, Japan och Mongoliet.

Lotustravel

Lotus Travel har arrangerat kulturresor med svensktalande guider till Kina i över 20 år. På våra resor står upplevelsen i centrum. Kvalitet, service och trygghet är självklara grundförutsättningar och våra fantastiska guider gör upplevelserna ännu större genom sin gedigna kunskap om både historia och vardagsliv.

Temaresor

Kina är världens mest folkrika land och det till ytan det tredje största, med vidunderliga landskap som Karstbergen vid Guilin eller mångmiljonstäder med det senaste inom teknik eller mode. Dess mångtusenåriga kultur är lika rik och varierad som landets omvälvande politiska historia, med välbevarade kulturskatter från kejsardynastierna.

Ving

Kina förändras i ett osannolikt tempo. Med Ving kan du boka en veckoresa till Peking och bl.a få med dig Den förbjudna staden, Kinesiska muren, akrobatik och pekinganka samt makalös shopping.

China Travel

Vi började arrangera resor till Kina sedan 1992. I drygt 16 år har vi arrangerat resor för tusentals nöjda resenärer på ett professionellt, tryggt och bekvämt sätt.